Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Tullportsbron stängs under vecka 32

02 augusti 2017

Under vecka 32 kommer Tullportsbron att stängas för all gång- och cykeltrafik. Det är på grund av att det upptäcktes brister i målningen under en besiktning av bron.

Foto: Fredrik Bröndum

 

- Målningen är för tunn på en del ställen och det kan påverka rostskyddet. Om det inte åtgärdas så kommer det att påverka brons livslängd, säger Anders Ericsson, projektledare för Tullportsbron på Ängelholms kommun.

Under vecka 32 kommer Tullportsbron att inspekteras av Ängelholms kommun tillsammans med entreprenören Peab, samt Peabs underentreprenör och en åtgärdsplan för att ta itu med bristerna kommer att tas fram.Hur länge bron kommer att vara stängd, vet man inte ännu.

- Vi börjar med att stänga av bron för inspektion. När det är gjort och vi har tagit fram en åtgärdsplan kommer vi att veta mer, säger Anders Ericsson.

Under tiden då bron är stängd hänvisas trafikanter till Järnvägsbron samt Carl XV:s bro.

Sidan uppdaterad den 7 augusti 2017.

Allmän information

Om Ängelholm

Åsikten är till för synpunkter om till exempel den kommunala servicen, för beröm och för förslag på hur Ängelholms kommun kan bli bättre.

 

Felanmälan - Anmäl fel och faror på kommunala anläggningar, till exempel ett potthål i gatan eller en trasig gunga på en lekplats.

Visste du att Ängelholm utsågs till Sveriges 16:e bästa företagarkommun 2015?