Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Nu trygghetsvandrar vi i Hjärnarp

06 mars 2018

Nu har turen kommit att trygghetsvandra i Hjärnarp.  Onsdagen den 14 mars samlas vi i matsalen på Söndrebalgskolan klockan 18:30. Trygghetsvandring är en metod för att skapa en bättre och tryggare närmiljö.

Turen har kommit till Hjärnarp för oss att genomföra en trygghetsvandring. Vi kommer att arbeta i mindre grupper för att kunna täcka in Hjärnarp på bästa sätt. Detta arbetssätt är skapat utifrån att det blir svårt att täcka in orten Hjärnarp i lagom anpassad slinga. Trygghetsvandringen sker i kommunens regi av säkerhetsenheten. Vi samlas i matsalen till Söndrebalgskolan, fikar lite och berättar vad vi ska titta på.

Under kvällen kommer politiker, fältsekreterare, nattvandrare, polis fastighetsbolag, och ungdomar att följa med.

Anmäl dig på This is an email address om du vill följa med och uppge om du har någon matallergi vi behöver ta hänsyn till! Anmäl dig senast 9 mars om du vill medverka.

Trygghetsvandring är en metod för att skapa en bättre och tryggare närmiljö. De som sitter med den största kunskapen om sin närmiljö – vad som upplevs som mindre tryggt och tryggt och varför det är så – är de som uppehåller sig och är verksamma i området. Den kunskapen är viktig för att kunna identifiera problemzoner och hitta lämpliga genomförbara åtgärder. Vårt samhälle är något vi ska värna om och där alla ska kunna känna sig välkomna på sina premisser.

Välkommen!

Sidan uppdaterad den 6 mars 2018.

Allmän information

Om Ängelholm

Åsikten är till för synpunkter om till exempel den kommunala servicen, för beröm och för förslag på hur Ängelholms kommun kan bli bättre.

 

Felanmälan - Anmäl fel och faror på kommunala anläggningar, till exempel ett potthål i gatan eller en trasig gunga på en lekplats.

Visste du att Ängelholms stadshus är förankrat med vajrar för att inte glida ner i Rönneå?