Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Upphandling och inköp

Kommunens inköps- och upphandlingspolicy ska ge vägledning till hur förtroendevalda och anställda ska agera när det gäller inköp och upphandling.

Du kan läsa hela policyn genom att klicka på länken till höger

Inköp och upphandling ska genomföras så att varor, tjänster och entreprenader köps med rätt kvalitet till lägsta kostnad och med minsta möjliga miljöpåverkan.

Kommunen ska arbeta för att långsiktigt medverka till en marknadssituation som präglas av uthållighet och en väl fungerande konkurrens.

Kommunen ska, i den mån det går, möjliggöra för små och medelstora företag att delta i de upphandlingar som kommunen gör.

Upphandling ska användas för att inom ramen för gällande lagstiftning främja angelägna samhällsmål såsom, sociala och etiska hänsyn, hållbar miljö och minskad ekonomisk brottslighet.

Sidan uppdaterad den 6 mars 2018.

Allmän information

Om Ängelholm

Åsikten är till för synpunkter om till exempel den kommunala servicen, för beröm och för förslag på hur Ängelholms kommun kan bli bättre.

 

Felanmälan - Anmäl fel och faror på kommunala anläggningar, till exempel ett potthål i gatan eller en trasig gunga på en lekplats.

Visste du att vi varje dag serverar lunch till över 6100 gäster?