Profilprodukter

Ängelholms kommun har  tagit fram ett antal profilprodukter som finns att köpa hos Kundtjänst i Stadshusets reception.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkterna. Vill du köpa ett stort antal produkter rekommenderar vi dig att kontakta kundtjänst i förväg.

Penna i rosa, orange, grönt eller blått, 6 kronor

nyckelband

Nyckelband i grönt, orange, blått (ej till försäljning just nu) eller rosa, 13 kronor

Firmajakten

Firmajakten, spel, 249 kronor

Liten bricka i grönt eller orange, 115 kronor

Stor bricka i grönt eller orange, 290 kronor

Sidan uppdaterad den 17 maj 2017.

Åsikten är till för synpunkter om till exempel den kommunala servicen, för beröm och för förslag på hur Ängelholms kommun kan bli bättre.

Felanmälan - Anmäl fel och faror på kommunala anläggningar, till exempel ett potthål i gatan eller en trasig gunga på en lekplats.

Visste du att en översiktsplan ska ge riktlinjer och vägledning för planering och byggande?