Problem med e-fakturor

16 december 2011

Vi har för tillfället problem med att e-fakturor som avser VA och renhållning inte gått ut till våra abonnenter, på grund av tekniska problem hos en av våra partners. Utredning pågår.

Våra kunder som får ”pappersfakturor” berörs inte av problemet. De e-fakturor som inte gått ut kommer att skickas ut snarast och förfallodatum på dessa flyttas fram så berörda får gott om tid att betala. Även skriftlig information kommer att skickas till berörda.

Frågor avseende problemet besvaras av Ängelholms kommun på telefon 0431-40 28 60 eller av Jan Enberg 0431-872 35

Sidan uppdaterad den 16 december 2011.

Visste du att det finns oberoende gjorda tester på exempelvis solcellsanläggningar? Fråga din energi- och klimatrådgivare!