Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Jämför boende

Välj Utförare Utföraren profil
Bokhöjden

Norrebaljsvägen
20266 75 Hjärnarp

Bäckagården

Vildgåsgatan 1
262 57 Ängelholm
Tel. 0431-190 94

http://www.vardaga.se/sv/Search/Angelholm/Backagarden/

Karlsgården/Lunden

Norregårdsgatan 2
262 44 Ängelholm

Karlsgården/Lundens demensboende ligger i norra delen av Ängelholm. Boendet består av tre hemvister som ligger i markplan. På hemvisterna erbjuder vi olika aktiviteter och det finns även tillgång till gemensamma aktiviteter på Kungshaga. Maten tillagas i Kungshagas kök tvärs över gatan. Det finns djur på boendet.

Karlslund

Karlslundsgatan 2
262 43 Ängelholm

Kungshaga

Kungsgårdsgatan 13
262 44 Ängelholm

Kungshaga består av fem avdelningar med vårdboende och totalt finns 58 lägenheter som alla har ett rum med trinettkök. Restaurang och träffpunktsverksamhet finns på boendet och i närområdet finns kyrka, ICA Maxi, Vårdcentral, Brännborn Center.

Kvarnliden

Hillarpsvägen 26
266 31 Munka Ljungby

Kvarnlidens demensboende ligger i naturnära miljö i Munka Ljungby. Här finns totalt 24 lägenheter, varav 12 lägenheter är korttidsboende och 12 är permanenta. I närheten finns bra bussförbindelser till Ängelholm med omnejd. Omsorgen och vården genomsyras av ett helhetsperspektiv med fokus på hela livssituationen och faktorer som befrämjar hälsa.

KVS

Victorias väg 4a
266 53 Vejbystrand

KVS är beläget i det vackra gamla sanatoriet - med havet och naturen runt hörnet. På KVS finns totalt 33 lägenheter för demens-, vård- och korttidsboende. Till Vejbystrand kommer man enkelt med bil eller med busslinje 2 från Ängelholm.

Munkaljungbygården

Nygatan 4
Munka Ljungby

Munkaljungbygården ligger i en naturnära miljö i Munka Ljungby och är idag ett demensboende med fyra avdelningar och totalt 40 vårdtagare. I anslutning boendet finns gott om uteplatser med möjlighet till plantering och en träffpunkt där det finns möjlighet till samvaro med andra boende.

Solhaga

Öster värn 2
266 33 Munka Ljungby

Solhaga består av vårdboendet Gullvivan och Solhaga korttidsenhet. Boendet ligger i utkanten av Munka Ljungby med nära till bland annat affär, frisör och vårdcentral. Runt boendet finns en fin trädgård med flera uteplatser.

Solängen

Västersjögatan 16 B
262 53 Ängelholm

Viktoriagården

Sanatorievägen 16
266 52 Vejbystrand

Viktoriagårdens vårdboende består av två avdelningar med totalt 24 lägenheter. Det ligger naturskönt i Vejbystrand med gångavstånd till havet och nära till butiker och bussförbindelser.

Viktoriagårdens trygghetsboende

Sanatorievägen 16
266 52 Vejbystrand

Viktoriagårdens trygghetsboende är ett ordinärt boende med 41 lägenheter. Det ligger naturskönt i Vejbystrand med gångavstånd till havet och nära till butiker och bussförbindelser.

Willan trygghetsboende

Åsbogatan 40
262 51 Ängelholm

Willans trygghetsboende ligger centralt i Ängelholm och har en attraktiv träffpunktsverksamhet och restaurang. Här finns 30 lägenheter med två rum och kök samt balkong. I Trygghetsboendet ingår trygghetslarm, källarförråd samt tillgång till restaurang och Träffpunkt.

Willan vårdboende

Åsbogatan 40
262 51 Ängelholm

Willans vårdboende ligger centralt i Ängelholm och har en attraktiv träffpunktsverksamhet och restaurang. Boendet har tre avdelningar och totalt finns 29 lägenheter. som alla har tillgång till balkong. Alla lägenheterna har egen balkong eller uteplats och vi har en fin trädgård där det finns möjlighet att sitta ute.

Åsbytorp

Åsbytorpsvägen 21
262 70 Strövelstorp

Åsbytorps vårdboende i byn Strövelstorp ligger utmed Åsbytorpsvägen, mittemot Strövelstorps Skola och Bibliotek. I huset finns bland annat restaurang, frisör och en uppskattad träffpunktsverksamhet. Vi tar vara på det som finns i vår närmiljö och har en trädgård där vi odlar frukt och grönsaker.

Åshaga

Rössjövägen 10
266 75 Hjärnarp

Sidan uppdaterad den 13 mars 2014.

Allmän information

Om Ängelholm

Adress:
Östra vägen 2
262 80 Ängelholm

Kundforum

Telefon: 0431-870 00
E-post: This is an email address

Kundtjänst-öppettider:

Ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 07.30-17.00
Fredag: 07:30-16:00

Kommunens kundtjänst

Jourtelefon och andra kontakter

Felanmälan

Lämna din synpunkt

Om webbplatsen

Ängelholms kommun på sociala medier

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

Visste du att du kan ladda din elbil vid Stadshuset?