Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Resultat och kvalitet

Hushållning av resurser

Att hushålla med resurser på bästa sätt är en kommuns huvuduppgift. God ekonomisk hushållning ska borga för att vi kan leverera tjänster och service som matchar våra medborgares behov och önskemål. För att vi ska ha en välmående kommun med nöjda medborgare är det viktigt hur vi planerar och följer upp arbetet och vad våra medborgare och besökare tycker. 

Hur vi ser att vi blir bättre

Läs mer om Ängelholms kvalitet inom de flesta av kommunens verksamheter, hur det gått de senaste åren och jämfört med riket. I det dagliga arbetet pågår det en ständig strävan att förbättra servicen. För att synliggöra service och kvalitet i våra tjänster har nämnderna tagit fram kvalitetsdeklarationer. En kvalitetsdeklaration är dels ett löfte, dels en upplysning om vad våra medborgarekan förvänta sig av vår verksamhet.

Vad tycker du som medborgare? 

Vad du som medborgare tycker är viktigt för oss. Årligen gör vi därför en stor medborgarundersökning om allt från fritidsmöjligheter och företagsklimat till trygghet och boende. Jämför gärna våra resultat med andra kommuner i landet.

Kommunen i livets alla skeden

Eftersom förskola, skola och äldreomsorgen är stora och viktiga huvuduppdrag för en kommun kan du läsa mer om det kontinuerliga utvecklingsarbetet på respektive områdes egen webbplats. Vi har utvecklat ett verktyg där du själv kan jämföra service och resultat för förskolor eller äldreboende i kommunens regi.

Gillar du att tävla hittar du här olika priser och utmärkerkelser vi strävar efter att få eller redan har fått.

Processutveckling

Att ständigt försöka bli bättre på allt vi gör, kräver att vi jobbat fokuserat och flitigt med att utveckla våra arbetssätt. Genom att kartlägga olika processer får vi en ökad helhetsförståelse för allt som görs inom en kommun,vi får fler gemensamma arbetssätt som gör att vi till exempel kan använda samma datasystem till fler saker, kommer på fler förbättringsmöjligheter och vi minskar risken att missa saker som kanske annars "fallit mellan stolarna".

Vilka bor i Ängelholm idag och imorgon? 

Du hittat även information om Ängelholms befolkningsstatistik idag och prognoser för framtiden.Om du undrar över något kring detta, kontakta gärna vår kundtjänst på 0431-870 00 eller mejla till This is an email address

Sidan granskad den 11 januari 2017.

Allmän information

Om Ängelholm

Adress:
Östra vägen 2
262 80 Ängelholm

Telefon: 0431-870 00
E-post: This is an email address

Kundtjänst-öppettider:

Ordinarie öppettider:

Måndag-torsdag: 07.30-17.00

Fredag: 07:30-16:00

Kommunens kundtjänst

Jourtelefon och andra kontakter

Felanmälan

Lämna din synpunkt

Om webbplatsen

Ängelholms kommun på sociala medier

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

Visste du att Ängelholms kommun arbetar aktivt med tillgänglighet, jämställdhet och mångfald och har tagit fram en mångfaldsplan för år 2014-2017?