Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Lämna din synpunkt

Hur kan vi förbättra kommunens service?

Ängelholms kommun vill bli ännu bättre på att ge service av hög kvalitet i våra verksamheter. Därför är det viktigt för oss att och veta vad du tycker är bra och dåligt? Vad skulle du vilja ändra på? Skriv ner dina synpunkter, beröm, klagomål eller förslag på förändring. Dina åsikter kommer att användas som en del i vårt arbete att förbättra kommunens service. Observera att uppgifter och synpunkter som du lämnar på detta sätt inte ersätter överklagande av myndighetsbeslut.
Formuläret ska inte användas om du har synpunkter på enskilda personer anställda av Ängelholms kommun. Vi vill givetvis också veta om det skulle förekomma att någon missköter sig, men då ber vi dig i första hand kontakta närmsta chef i verksamheten.

Vad händer med din Åsikt?

Din synpunkt registreras och följs upp. Detta innebär att alla som begär det kan få ta del av synpunkten, förutsatt att den inte innehåller sekretesskyddat material. Uppger du namn och kontaktuppgifter är vår ambition att du ska få ett svar inom kort. Även dessa personuppgifter registreras och blir, liksom synpunkten, en allmän handling. Du kan välja att inte uppge namn och kontaktuppgifter, men då kan vi inte återkomma till dig med besked i frågan.

Genom att lämna din synpunkt samtycker du till att Ängelholms kommun, i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar dina personuppgifter med ändamålet att förbättra Ängelholms kommuns service. Du har rätt att skriftligen begära information om de personuppgifter som berör dig. För mer information, kontakta Ängelholms kommun per e-post This is an email address, telefon 0431-870 00 eller adress Ängelholms kommun, 262 80 Ängelholm. Tack för din hjälp!

Jag vill läsa mer om Personuppgiftslagen, PUL (länk till Datainspektionen, öppnas i nytt fönster)

Ange kontaktuppgifter nedan om du önskar svar:
Kontrollord: MNSJ

Sidan uppdaterad den 23 mars 2017.

Allmän information