Vision för framtidens utbildningar i Ängelholms kommun

Beredningsprocessen

Slutrapport i kommunfullmäktige

På kommunfullmäktige den 29 maj redovisade beredning för lärande sitt arbete med en vision för framtidens utbildningar. På nästa kommunfullmäktige, den 19 juni, kommer slutrapporten upp för beslut.

Kommunfullmäktige gav under 2016 beredningen för lärande i uppdrag att ta fram en vision för framtidens utbildningar. Beredningen har efter kunskapsinhämtning, medborgardialoger samt analys av rapporter och undersökningar tagit fram ett förslag till vision som nu presenteras i en slutrapport.

På kommunfullmäktige den 29 maj redogjorde beredningen för sin vision med tillhörande debatt. Beredningen fick i debatten återkoppling på sitt arbete och fullmäktige fick möjlighet att ställa frågor. Se debatten här.

På kommunfullmäktige den 19 juni kommer slutrapporten upp för beslut. Fullmäktiges möten är öppna för allmänheten och går även att följa via webbsändning. Länk finns på kommunens webbsida samma dag.

Kontakta beredningen

Genom formuläret nedan kan du komma i kontakt med beredningen. Din synpunkt registreras och följs upp. Detta innebär att alla som begär det kan få ta del av synpunkten, förutsatt att den inte innehåller sekretesskyddat material.  Även personuppgifter registreras och blir, liksom synpunkten, en allmän handling. Du kan välja att inte uppge namn och kontaktuppgifter, men då kan beredningen inte återkomma till dig.

Kontakta beredningen

Sidan uppdaterad den 12 januari 2016.

Sommarens öppettider:
Måndag-fredag 08.00-16.00

Visste du att Ängelholm redan på 1880-talet började bli känt som brunns- och badort?